8 Aplikasi Edit Foto Yang Korang Boleh Try, Confirm Gambar Cantik

Dah jadi macam satu kewajipan bagi setiap individu untuk memastikan semua gambar yang diupload di media sosial mesti kena nampak cantik dan flawless. Sampaikan ada yang nampak perbezaan ketara dengan rupa original. Hiks! Tapi tak apa la sebab tu semua hak korang kan? Terserahlah nak nampak lebih kurus ke, putih atau muka flawless, dalam teknologi zaman sekarang … Read more